Mies, näin peität rumuutesi ja hurmaat naisen: ”Pääset ehkä sänkyhommiin”

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa ovat viime vuosina yleistyneet erilaiset muodonmuutosvideot, joissa esimerkiksi naiset neuvovat toisilleen parhaimpia meikkivinkkejä. Miehetkin ovat innostuneet kuvaamaan ohjevideoita, joissa on aika ajoin huumoripitoinen ote.

Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään Jeffrey Andersen -niminen nuorukainen, joka neuvoo kaksilahkeisia muuttamaan ulkonäköään naista houkuttelevaksi. Hän antaa kyseisellä videolla parhaimmat vinkit siihen, miten mies voi peittää rumuutensa ja huijata naista luulemaan itseään komeaksi.

– Kasvatin parin päivän sängen, sillä ollaanpa rehellisiä. Jos en olisi tehnyt sitä, näyttäisin 12-vuotiaalta ja kukaan ei uskoisi, että minulla on häpykarvat. Jos käytät silmälaseja heitä ne pois, sillä lasit ovat vain nörteille…ja supersankareille. Käy suihkussa, sillä haiset ihan v*tusti, ohjastaa Andersen videolla.