Outo ahdistelija kiinni Floridassa – hieroi naisten jalkoja penikseensä

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmisillä on tunnetusti lukemattomia erilaisia pakkomielteitä, ja myös erilaisia seksuaalisia taipumuksia löytyy riittämiin. Nyt Yhdysvalloissa on saatu kiinni mies, joka ahdisteli naisia hieman poikkeavalla tavalla.

Floridassa sattui joukko tapahtumia, joissa roteva mieshenkilö oli kaapannut naisen mukaansa autoon ja käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen. Kuitenkin niin, että hän jätti naisten intiimialueet rauhaan. Saatuaan naisen autoonsa mies riisui naiselta kengän ja sukan, ja ryhtyi sen jälkeen hieromaan naisen jalkaa paljaaseen penikseensä.

Viimeisimmän uhrinsa mies oli saanut suostuteltua autolleen vihjaamalla urasta jalkamallina. Nainen soitti tapauksen jälkeen poliisille, jotka saivat miehen lopulta kiinni. Pidätyksen jälkeen kävi ilmi, että mies oli aiemmin ahdistellut naisia muun muassa nuolemalla heidän jalkojaan ilman lupaa. Nyt luvassa on kuitenkin raskaat syytteet, ja mies odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä vankilassa.