Courteney Coxin kaula-aukko petti – paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär Courteney Cox ja hänen ex-miehensä David Arquette tapasivat aikoinaan Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Pariskunta erosi 14 vuoden avioliiton jälkeen, mutta he ovat sittemmin pysyneet hyvinä ystävinä.

Nyt 48-vuotias Puumanainen-televisiosarjastakin tuttu Courteney Cox nähtiin keskiviikkona kävelemässä Coco-tyttärensä kanssa Brentwoodissa. Perheenäiti oli pukeutunut hyvin avonaiseen paitaan, ja paparazzit saivatkin ikuistettua otoksen, jossa tähden rintaliivit näkyvät.

Kuva: Splash

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Courteney Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai Coco-tyttären Arquetten kanssa vuonna 2004. Pariskunnan perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Eron taustalla oli lehtitietojen mukaan pitkään kestäneet avio-ongelmat.