Helen Flanagan poseerasi rintavassa kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä. Hän on pitänyt huolen palstamilleistä julkaisemalla myös itse rohkeita ja paljastavia kuvia.

Nyt 22-vuotias neitokainen on jälleen ikuistanut itsensä seksikkääseen otokseen. Tähti julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hänet nähdään sinisessä minimekossa. Paljastava asu tuo erityisen hyvin esille Helenin rintavaon.

Kuva: Twitter

Televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta. Flanagan seurustelee brittifutari Scott Sinclairin kanssa.