Hämmentävä ilmoitus: Vampyyri etsii verenluovuttajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tarinoiden mukaan vampyyrit ovat entisiä ihmisiä, jotka esimerkiksi juovat verta selviytyäkseen ja välttelevät auringonvaloa. Vampyyreitä ei kuitenkaan ole tiedettävästi ole olemassa kirjojen, elokuvien ja muun populaarimedian ulkopuolella, vaikka esimerkiksi Twilight-fanit varmasti niin toivoisivatkin.

Nyt nimettömäksi jäävä, 21-vuotias vampyyriksi itseään kutsuva mies kuitenkin etsii verenluovuttajia internetissä. Craigslist-ilmoituspalveluun lisäämänsä viestin mukaan hän kaipaa ihmisten verta omaan käyttöönsä. Mies kertoo verenluovutustilanteen olevan intiimi hetki, ja kertoo verensiirron voivan tarvittaessa tapahtua muullakin tavalla kuin puremalla.

– Tervehdys kaikille, jotka lukevat tätä. En voi paljastaa nimeäni, mutta sinun ei tarvitse tietää muuta kuin että olen vampyyri. Tarvitsen verenluovuttajaa henkilökohtaiseen käyttöön. Luovuttaminen ei ole pelkästään hauskanpitoa, johon liittyy mystiikkaa ja seksiä, mutta se voi olla sitä jos niin toivomme. Etsin joko miehiä tai naisia, mutta mieluiten miestä, sillä olen kiinnostuneempi heistä mitä vereen ja seksiin tulee, ilmoituksessa kerrotaan.