Katie Price exän nettihyökkäyksen kohteeksi – sivalsi heti takaisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Äskettäin 34-vuotias povipommi erosi poikaystävästään Leandro Pennasta. Nyt 27-vuotiaan miesmallin kerrotaan syytäneen eksälleen loukkauksia Twitter-blogissaan. Viesteissä luki muun muassa, että Katiella ei ole seksileluja, koska ”monet pojat haluavat p*nna häntä”.

Penna väitti joutuneensa hakkerin uhriksi, ja kielsi julkaisseensa entisestä kullastaan herjaavia viestejä. Povipommi reagoi asiaan nopeasti, ja sivalsi itse miestä takaisin. Hän kommentoi The Sun -lehden artikkelissa, ettei julkkismalli ole maksanut omia laskujaan, vaan jätti ne rahakkaan naisensa hoidettavaksi.

– Olen eronnut tulevasta aviomiehestäni, ja huomannut, että minulle jäi hoidettavaksi hänen jättämiään velkoja. Olen kyllästynyt olemaan aina se, joka maksaa laskut suhteessa. En jaksa ostaa omia sormuksiani, kommentoi Katie Price lehdelle.

Pettynyt Price uskookin, että Penna yrittää vielä rahastaa parin erolla. Naisen mukaan mies yritti saada vihaviesteillään lisää palstatilaa julkisuudessa ja kohentaa uraansa. Katie myös totesi, että viestit kertovat argentiinalaisen mallin parantuneesta englannin kielen taidosta.

Realitytähti kertoi haastattelussaan, että hänen on vaikea löytää aikaa parisuhteelle uran, perheen ja hevosten sekamelskassa. Hän ei ole kuitenkaan luovuttanut vielä rakkauden suhteen. Nainen totesi jämerästi, että seuraava herra Price maksaa omat laskunsa itse.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella. Price on ollut naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.