Poikabändin tähti kiidätettiin sairaalaan – epäily aivosyövästä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen poppia ja rockia yhdistävä McFly-yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2004. Yhtye julkaisi äskettäin Unsaid Things: Our Story -elämäkerran, jossa muusikot muun muassa kertovat päihdekamppailuistaan. Kitaristi Dougie Poynter yritti taannoin itsemurhaa masennuksen ja huumeriippuvuuden takia.

Nyt 24-vuotias Dougie Poynter on kertonut faneilleen vierailleensa sairaalaan, koska hän epäili sairastavansa aivosyöpää. Rokkarin mukaan hän kärsi rajusta pääkivusta viikonlopun aikana. Poynter heräsi aamulla huonovointisena ja yritti lievittää kipuaan lääkkeillä. Pillerit eivät kuitenkaan pysyneet miehen mahassa, sillä hän oksensi ne ulos kymmenen minuuttia myöhemmin.

– Heräsin aamulla, otin lääkkeitä ja oksensin ne kymmenen minuuttia myöhemmin. Menin paniikkiin ja ajattelin, että voi v**tu, minulla on syöpä, Dougie Poynter kertoi The Sun -lehdelle.

Rokkarin ystävä oli myös huolissaan miehen oireista ja hän neuvoi Poynteria rientämään sairaalaan. Kitaristi saikin pian huokaista helpotuksesta, kun lääkäri kertoi, ettei Poynterin oireet johdu kasvaimesta. Tähti on lievittänyt pääkipuaan Nurofen-lääkkeellä.

McFly yhtyeen jäsenet ovat Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter ja Harry Judd. He ovat julkaisseet viisi studioalbumia, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Dougie Poynter voitti taannoin I’m A Celebrity Get Me Out of Here -realitysarjan, jossa julkkikset kilpailevat keskenään viidakkomaisissa olosuhteissa. Poynter on seurustellut The Saturdays -yhtyeen popkaunottaren Frankie Sandfordin kanssa.