PSY levyttää Justin Bieberin kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuluneen vuoden ylivoimaisesti suurin hitti maailmassa on ollut korealaisen PSY-artistin esittämä Gangnam Style. Kappaleen musiikkivideo on katsottu tähän mennessä YouTubesta jo huikeat 717 miljoonaa kertaa, ja videosta on tehty satoja parodioita.

The Sun -lehti haastatteli hiljattain korealaista tähteä, ja kyseli tekisikö PSY yhteistyötä Justin Bieberin kanssa. Teinitähdellä on sama manageri kuin hänellä. PSY vastasi kysymykseen arvoituksellisesti todeten, että hänen seuraava singlensä on jo valmis, ja mukana tulee olemaan ”suuri tähti”. Räppäri myös kertoi kappaleen olevan suurimmaksi osaksi englanninkielinen.

– Olen iloinen ja harmissani kun esitän Gangnam Styleä, sillä yleisö näyttää iloselta mutta heillä ei ole mitään hajua, mistä puhun. Siksi seuraavassa kappaleessa tulee olemaan enemmän englantia, PSY kertoo.

Eteläkorealainen räppäri voitti hiljattain MTV Europe Music Awards -gaalan parhaan musiikkivideon palkinnon Gangnam Style -hitillään. PSY myös esitti kappaleen Saksan Frankfurtissa pidetyssä gaalajuhlassa.