Poikabändiläiset kaatavat naisia sänkyyn: ”Emme aio pidätellä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parhaillaan televisiossa pyörivät Britannian ja Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmat ovat tehneet jo lukuisista kilpailijoistaan seurattuja julkkiksia. Britannian version myötä kuuluisaksi nousi muun muassa District 3 -yhtye, jota on verrattu maailman suosituimpaan poikabändiin One Directioniin.

Nyt District 3 -poikabändin teinitähdet Daniel Thomas, Micky Parsons ja Greg West kertoivat tulevaisuuden suunnitelmistaan. Nuorukaisten mukaan he aikovat ottaa kaiken irti kuuluisuudestaan ja vietellä mahdollisimman monia naiskaunottaria sänkyyn. Poppareiden mukaan he haluavat hyötyä julkkistatuksestaan ennen kuin heidän kuuluisuutensa haihtuu.

– Olemme kaikki sinkkuja ja jouduimme pitämään ”sen” pöksyissämme X Factor -ohjelman ajan. Jos seksikäs kaunotar hyppää päällemme, emme aio pidätellä, teinitähdet kertoi The Sun -lehdelle.

Koulussa toisiinsa aikoinaan tutustunut teinitrio joutui jättämään X Factor -ohjelman aiemmin tässä kuussa, kun tuomarit päättivät lähettää popparit kotiin. Laulajat esittivät kilpailun aikana muun muassa Bruno Marsin, Rascal Flattsin ja Maroon 5 -yhtyeen musiikkia.

District 3 -yhtye tunnettiin aiemmin nimellä GMD3. Yhtyeen jäseniä ovat 19-vuotias Daniel Thomas ja 18-vuotiaat Micky Parsons ja Greg West. He tapasivat toisensa Sylvia Young -teatterikoulussa. Teinipopparit keskeyttivät koulun vuonna 2007 ja päättivät perustaa bändin. Laulajien mukaan heidän musiikki-inspiraationsa on muun muassa r&b-tähti Chris Brown.