Michelle Schall pysäytti miehet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimarkkinoiden kärkikaartiin tulee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, jotka onnistuvat lyömään itsensä toden teolla läpi. Eräs tuoreimmista yrittäjistä on thaimaalais-amerikkalainen mallikaunotar Michelle Schall, joka on nyt saanut kovasti huomiota osakseen.

Teini-ikäinen mallimaailman tulevaisuuden lupaus Michelle Schall kuvattiin eilen mallitoimiston kuvauksissa Miami Beachilla, Floridassa. Aurinkoisissa bikineissä liikuskellut neitokainen kiinnitti välittömästi kuvauksia sivusta seuranneiden rantaleijonien huomion.

17-vuotias thaimaalais-amerikkalainen Michelle Schall on nykyisin Ford Model Managementin listoilla. Miamissa asuva kaunotar on parhaillaan viimeistä vuotta lukiossa ja harrastaa innokkaasti lentopallon pelaamista.