Heidi nautiskeli bikinipeppu pystyssä – paparazzi iski

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosina maailmankuuluksi realityjulkkikseksi noussut Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, kun lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt.

Taannoin Heidi solmi 15.500 dollarin, eli 13.000 euron, sopimuksen esiintymisestä Crazy Horse III -strippiklubilla. Nyt ihmis-Barbie on kuvattu Los Angelesissa rannalla, jossa neitokainen nähtiin sinisensävyisissä bikineissä. Häpeämätön julkkiskaunotar ei paparazzeja vieroksunut, vaan pyllisteli ja poseerasi heille rohkeasti paljastavassa ranta-asussaan.

26-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.