Joukkomurha lähellä Twilight-elokuvan ensi-illassa – äiti ilmiantoi poikansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko maailmaa järkytti taannoin Coloradon Aurorassa tapahtunut murhenäytelmä, jossa 24-vuotias mieshenkilö iski Batman-elokuvan näytökseen ja surmasi ampumalla suuren määrän ihmisiä. Sittemmin viranomaiset kertoivat miehen saaneen myös matkijoita.

Nyt eräs heistä, 20-vuotias Blaec James Lammers, on otettu kiinni hänen suunniteltuaan joukkomurhaa Twilight-elokuvan ensi-iltaan Missourin osavaltiossa. Mies saatiin pidätettyä viime hetkellä, sillä hänen hallustaan löytyi elokuvalippu, kaksi rynnäkkökivääriä ja 400 ammusta, Splash News raportoi.

Bolivarin poliisin mukaan mies aikoi ampua ihmisiä Twilight – Aamunkoi 2 -elokuvan näytöksessä ja Walmart-kaupassa. Miehen ilmiantoi poliisille hänen äitinsä, joka huolestui huomattuaan poikansa hankkineen samanlaisia aseita kuin joita käytettiin Coloradon joukkomurhassa. Lammers on myöntänyt kuulusteluissa aikeensa, ja nyt häntä odottavat raskaat syytteet muun muassa terrorismista.