Justin Bieber kaasutteli upealla Ferrarilla – katso kuvat menopelistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut viime päivät parhaillaan erohuhujen keskiössä erottuaan 20-vuotiaasta tyttöystävästään Selena Gomezista. Nyt hänen kerrotaan viettäneen eron jälkeen yönsä exänsä luona, ja monet fanit toivovat heidän palaavan yhteen.

Eilen Justin Bieber kuvattiin Yhdysvalloissa kaasuttelemassa uudella urheiluautolla. Hän omistaa suomalaisvalmisteisen ja kokonaan kromatun Fisker Karma -auton, mutta nyt se oli vaihtunut ainakin tilapäisesti upeaan valkoiseen Ferrariin. Sillä teinitähti kaasutteli Los Angelesissa sijaitsevan hotellin eteen.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.