Koomikkotähti löi miestä pullolla – poliisit pidättivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koomikko, räppäri ja näyttelijä Katt Williams tunnetaan parhaiten Money Mike -roolistaan Friday After Next -komediaelokuvassa. Tähti nähdään seuraavaksi vuonna 2013 ensi-iltansa saavassa Scary Movie 5 -elokuvassa muun muassa Ashley Tisdalen kanssa.

Nyt 41-vuotias Katt Williams on joutunut poliisien käsirautoihin Kalifornian Oaklandissa. Koomikko vietti keskiviikkona päihdehuuruista iltaa kavereidensa kanssa. Illanvietto päättyi kuitenkin rajuun välikohtaukseen, kun koomikko löi 18-vuotiasta nuorukaista pullolla päähän. Poliisit pidättivät Williamsin yökerhossa ja häntä syytetään pahoinpitelystä, Oakland Tribune -lehti uutisoi.

Katt Williams, oikealta nimeltään Micah S. Katt Williams, aloitti uransa viihdyttämällä naapurutonsa asukkaita Ohion Avondalessa. Mies asuu nykyään Los Angelesin West Hillsissä. Näyttelijällä on Micah-niminen poika entisestä avioliitostaan ja seitsemän adoptiolasta. Vuonna 2006 Katt Williams pidätettiin lentokentällä, koska hänen matkalaukustaan löytyi ase.