Tunnistatko tämän elokuvatähden? 40 vuotta vanha mainoskuva julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Nick Nolte on työskennellyt näyttelijänä jo vuosikymmenien ajan. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa 48 tuntia, toiset 48 tuntia, Beverly Hillsin pummi, Cape Fear ja Veteen piirretty viiva. Tähti nähdään ensi vuonna Ganster Squad -elokuvassa.

Nyt varkistojen kätköistä on löytynyt vuonna 1972 julkaistu farkkumainos, jossa poseeraa sittemmin näyttelijänä tähdeksi noussut Nick Nolte. Nykyisin jo 71-vuotias Nolte on esiintynyt nuoruudessaan farkkumainosten lisäksi myös hiustuotteiden mainoksissa.

Nick Nolte aloitti uransa mallina 1960-luvun loppupuolella. Sittemmin hän sai tunnettavuutta roolillaan minisarjassa Rich Man, Poor Man. Nolte on esiintynyt yli 40 elokuvassa uransa aikana. Hän on ollut naimisissa kolme kertaa Sheila Pagen, Sharyn Haddadin ja Rebecca Lingerin kanssa. Näyttelijällä on kaksi lasta, Brawley ja Sophie Lane.