Donna Air paljasti bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman pintapiireihin nousee vain harvakseltaan uusia tähtiä, sillä vuosittain vain muutama uusi kaunotar onnistuu jäämään pysyvästi otsikoihin ja paparazzien tähtäimiin. Nyt eräs heistä on mahdollisesti televisiotähti Donna Air.

Nyt Donna Air on kuvattu lomailemassa Barbadoksella yhdessä tuoreen miehensä Sam Goldstonen kanssa. Julkkiskaunotar kuvattiin bikineissä, kun hän nautiskeli aurinkoisesta lomapäivästä uiden ja aurinkoa ottaen.

33-vuotias englantilainen Donna Air on tullut kotimaassaan tunnetuksi laulajana, televisiojuontajana ja näyttelijänä. Donna aloitti uransa jo 10-vuotiaana näytellessään BBC-kanavan Byker Grove -televisiosarjassa. Sen jälkeen hän oli laulajana mukana Crush-yhtyeessä ja bändiuran jälkeen aloitti MTV-kanavan juontajana. Sittemmin Donna Air on juontanut useita ohjelmia ja näytellyt monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.