Koripallotähti suoristi afronsa – tässä karmiva lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Andrew Lee Bynum on koripalloilija, joka pelaa nykyisin NBA:n Philadelphia 76ers -joukkueessa. Alkujaan mies pelasi vuodesta 2005 lähtien Los Angeles Lakersissa, jossa aloittaessaan hän oli kaikkien aikojen nuorin NBA-pelaaja.

Nyt Andrew Bynum on kuitenkin noussut otsikoihin muista ansioista kuin koripallotaidoistaan. Vielä hieman yli viikko sitten Andrew tunnettiin tuuheasta afro-kampauksestaan, mutta nyt koripallotähti on nähty julkisuudessa hiuksensa suoristaneena.

Kuva: Twitter

Lopputulos on kerännyt niin kauhistelua kuin naureskelua mediassa ja varsinkin internet-käyttäjien keskuudessa. The Score -urheilusivusto kommentoi miehen näyttävän siltä, että hän olisi naamiaispuvussa tai halpa Beatles-peruukki päässään.

Verkkosivustolla kuitenkin todetaan, että tempaus saattaa olla tahallinen. Andrew Bynum tunnetaan nimittäin urheilijalle epätyypillisesti myös tietokonenörttinä, joten hän todennäköisesti tietää erikoisen hiustyylin keräävän huomiota internetissä.