Charlie Sheeniä syytetään tappouhkauksesta: ”Ammun hänen päänsä irti!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen on niittänyt uutuussarjalla suurta menestystä.

Päihdeongelmista kärsineen miehen ura saattaa kuitenkin olla vaarassa, sillä hänen kerrottiin hiljattain langenneen jälleen huumeisiin. Nyt TMZ-verkkosivuston mukaan näyttelijää syytetään myös tappouhkauksesta.

Los Angelesin poliisin mukaan Charlie Sheenin vanha tuttava väittää tähden uhkaavan tappaa hänet yhteiselle ystävälle lähetetyssä tekstiviestissä. Mies on ollut viime aikoina riidoissa Sheenin kanssa, ja sai tietää näyttelijän lähettäneen hänen tuntemalleen naiselle raivoisan viestin.

– Ammun hänen päänsä irti Super 90 -haulikollani, tekstiviestissä kerrotaan lukeneen.

46-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.