Papukaija esittää Gangnam Style -hitin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Korealainen PSY on noussut Gangnam Style -kappaleellaan superhitiksi ympäri maailmaa, ja samalla hitistä on tehty tuhansia eri versioita. Uusimmalla verkkovideolla nähdään papukaija, joka on varsin mieltynyt radioaalloilla tiuhaan soitettuun kappaleeseen.

20121119-142722.jpg

Videolla nähdään, kuinka kannettavan tietokoneen näytön päällä istuva lintu saa välittömät ”kiksit” alkavasta musiikkikappaleesta. Papukaijan omistajat käynnistävät Gangnam Style -musiikkivideon koneelta, ja siivekäs otus alkaakin samantien laulaa sen mukana.

Papukaijat tunnetaan niiden kyvystä matkia ihmisen puhetta, mutta linnun laulutaidot hämmästyttävät silti katsojan. Se nimittäin kykenee jäljittelemään PSY:n vokaaliosuuksia ihmeellisellä tarkkuudella.