Tältä rehellinen Twilight-traileri näyttäisi – hulvaton parodia nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-ilmiö on dominoinut viihdemaailmaa jo vuosien ajan. Vampyyri Edward Cullenin ja teinityttö Bella Swanin rakkaustarinasta on tehty muun muassa hulvattomia parodioita, kuten Vampire’s Suck -komediaelokuva. Twilight-elokuvat ovat tuottaneet jo yli kaksi miljardia.

Nyt Screenjunkies-sivusto on julkaissut tapansa mukaisesti suuren budjetin elokuvasta parodioidun trailerin. Sivusto kutsuu tällä kertaa Twilight – Uusikuu -elokuvasta tekemäänsä videopätkää kyseisen teoksen rehelliseksi traileriksi.

Trailerissa pilkataan muun muassa Kristen Stewartin näyttelijätaitoja ja kasvojen liikkeitä. Traileriääni kuvailee juonta ennalta-arvattavaksi. Lisäksi trailerissa kerrotaan, että elokuva antaa huonoa esimerkkiä nuorille tytöille kalliolta hyppäämisen ja hurjien moottoripyörä-ajeluiden takia.