Charlie Chaplinin hattu ja keppi myytiin jättisummalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keräilijät maksavat edesmenneiden tähtien omaisuudesta huikeita summia. 18. marraskuuta Los Angelesissa käydyssä huutokaupassa omistajaa vaihtoi esimerkiksi Charlie Chaplinin kulkuri-hahmon käyttämä hattu ja kävelykeppi.

Kuva: Splash

Mykkäelokuvalegendan kuuluisat esineet myytiin 62.500 dollarin, eli noin 49.000 euron hintaan. Daily Mail -lehden mukaan myytyjen esineiden mukana olivat esimerkiksi John Lennonin käsinkirjoittama kirje. Kirje sisälsi myös piirroksen hänestä ja Yoko Onosta alasti. Kirje myytiin 25.000 dollarilla eli noin 17.000 eurolla.

Muita huutokaupassa myytyjä entisten tähtien omistamia tavaroita olivat esimerkisi liuta alkuperäisiä Marilyn Monroen valokuvia, jotka myytiin 21.250 dollarilla, eli noin 16.690 eurolla sekä Frank Sinatran maalaama taulu, jolle hintaa kertyi 10.625 dollaria, eli 8.340 euroa.