Frendit-kaunotar yllätettiin ilman meikkiä – paparazzi yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär Courteney Cox ja hänen ex-miehensä David Arquette tapasivat aikoinaan Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Pariskunta erosi 14 vuoden avioliiton jälkeen, mutta he ovat sittemmin pysyneet hyvinä ystävinä.

48-vuotias Puumanainen-televisiosarjastakin tuttu Courteney Cox on viettänyt viime päivät lomaillen Coco-tyttärensä kanssa. Nyt äiti ja tytär ovat nauttineet yhdessä aurinkoisesta päivästä hotellin uima-altaalla Miamissa. Courteney ei ollut laittanut kasvoilleen lainkaan meikkiä ja tallentui meikittömänä paparazzin kameraan.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Courteney Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai Coco-tyttären Arquetten kanssa vuonna 2004. Pariskunnan perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Eron taustalla oli lehtitietojen mukaan pitkään kestäneet avio-ongelmat.