Viidakon tähtöset 2013: BB-julkkiksia, Playboy-malli, missejä ja salkkaritähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subin esittämä Viidakon tähtökset -realitysarja sai taannoin suuren suosion, kun ohjelmassa nähtiin joukko kotimaisia kaunottaria seikkailemassa Thaimaan viidakossa. Nyt ohjelmasarja on saamassa jatkoa, ja tänään toisen tuotantokauden tähdet julkistettiin.

Kymmenen kilpailijaa on matkustanut viidakkoon kisailemaan 30.000 euron palkinnosta. Joukossa on tällä kertaa useita missikaunottaria ja Big Brother -realityohjelmasta tunnetuksi tulleita tähtiä. Mukana ovat seuraavat henkilöt:

Miss Suomi 2003 Anna StrömbergBB-kilpailija Minna SaraBB-kilpailija Leina OgiharaBB-kilpailija Niko SaarinenMiss Suomi 2012 1. perintöprinsessa Sabina SärkkäMiss Suomi 2011 2. perintöprinsessa Niina LavonenSalatut elämät -näyttelijä Susanna IndrénFitnessmalli 2012 Emmi LehtomaaChat-juontaja Katri SorsaPlayboy-malli Nina Hämäläinen