Viidakon tähtöset 2013: BB-julkkiksia, Playboy-malli, missejä ja salkkaritähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subin esittämä Viidakon tähtökset -realitysarja sai taannoin suuren suosion, kun ohjelmassa nähtiin joukko kotimaisia kaunottaria seikkailemassa Thaimaan viidakossa. Nyt ohjelmasarja on saamassa jatkoa, ja tänään toisen tuotantokauden tähdet julkistettiin.

Kymmenen kilpailijaa on matkustanut viidakkoon kisailemaan 30.000 euron palkinnosta. Joukossa on tällä kertaa useita missikaunottaria ja Big Brother -realityohjelmasta tunnetuksi tulleita tähtiä. Mukana ovat seuraavat henkilöt:

Miss Suomi 2003 Anna Strömberg

BB-kilpailija Minna Sara

BB-kilpailija Leina Ogihara

BB-kilpailija Niko Saarinen

Miss Suomi 2012 1. perintöprinsessa Sabina Särkkä

Miss Suomi 2011 2. perintöprinsessa Niina Lavonen

Salatut elämät -näyttelijä Susanna Indrén

Fitnessmalli 2012 Emmi Lehtomaa

Chat-juontaja Katri Sorsa

Playboy-malli Nina Hämäläinen