Cindy Crawford upea näky uikkareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin huippumalleihin lukeutuva Cindy Crawford kertoi taannoin laittaneensa Kaia-tyttärensä malliuran jäihin. Äiti halusi tyttärensä pysyvän erossa malliurasta 17-vuotiaaksi, mutta pyörsi puheensa ja tytär aloitti malliuransa jo 10-vuotiaana.

Nyt 46-vuotias supermalli on palannut lehtien kansikuviin, sillä hän poseeraa upeassa kuvassa Shape-lehden kannessa. Cindy Crawford osoittaa samalla olevansa yhä edelleen huippukunnossa, vaikka hänen ensimmäisestä Shape-lehden kansikuvastaan on jo 20 vuotta.

Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja tuoreimpana The Simian Line vuodelta 2001.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.