Televisiotähti ei piilottanut muotojaan rannalla – eikä olisi kannattanutkaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka englantilainen julkkiskaunotar Donna Air esitteli bikinivartaloaan lomallaan. Hänellä on jo pitkä ura televisiossa ja näyttelijänä, mutta vasta nyt Donna tekee itseään tunnetuksi hieman laajemmin.

Äskettäin Hollyoaks ja Hotel Babylon -sarjoista tuttu kaunotar matkusti lomailemaan Barbadokselle yhdessä tuoreen miehensä Sam Goldstonen kanssa. Nyt Donna Air on ikuistettu paparazzien kuviin mustassa bikiniasussa, joka ei neitokaisen muotoja peitellyt.

33-vuotias englantilainen Donna Air on tullut kotimaassaan tunnetuksi laulajana, televisiojuontajana ja näyttelijänä. Donna aloitti uransa jo 10-vuotiaana näytellessään BBC-kanavan Byker Grove -televisiosarjassa. Sen jälkeen hän oli laulajana mukana Crush-yhtyeessä ja bändiuran jälkeen aloitti MTV-kanavan juontajana. Sittemmin Donna Air on juontanut useita ohjelmia ja näytellyt monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.