Megan Fox seksihullusta siasta: ”Nylkytti kaikkea”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Megan Fox synnytti äskettäin esikoispoikansa Noah Shannonin, jonka neito sai yhdessä aviomiehensä, 90210-tähti Brian Austin Greenin kanssa. Kaunottarella on kuitenkin kokemusta äitiydestä, sillä hän on ollut miehen Kassius-pojan äitipuoli jo pitkän aikaa.

Nyt 26-vuotias kaunotar on kertonut joutuneensa luopumaan eräästä suloisesta lemmikistään. Megan Fox oli aiemmin Piggie Smalls -nimisen sian omistaja, mutta eläimen seksihulluuden takia hänen oli pakko luopua siitä. Possu ei nimittäin voinut hillitä viettejään tähden kotioloissa.

– Minulla on ollut possuja aikaisemminkin, ja ne ovat hauskoja ja älykkäitä eläimiä. Mutta meidän siastamme tuli seksuaalisesti aggressiivinen. Jossain vaiheessa se vain voihki ja nylkytti kaikkea, kertoi Megan Fox Female First -lehdelle.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.