Hevibändi tylytti Chris Brownia: ”V**un idiootti!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisartisti Chris Brown on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin, jonka jälkeen hänen huhuttiin palanneen yhteen laulajatar Rihannan kanssa. Rihanna kuitenkin kiisti huhut seurustelusta, ja kertoi kaksikon olevan vain ystäviä.

Suosittu r&b-laulaja on nyt saanut erikoista huomiota myös hevi- ja punk-musiikkipiireissä. Mies nimittäin kuvattiin päällään niitein varustettu musta nahkatakki, jota koristivat raskaamman musiikin yhtyeiden, kuten Municipal Wasten, Suicidal Tendenciesin, Exploitedin ja Cro-Magsin logot. Vielä on epäselvää, onko Chris Brown löytänyt sisäisen hardcore-punkkarinsa, vai onko takki päällä vain imagosyistä. Ainakaan yksi takissa yhtyeistä, thrash metal -bändi Municipal Waste, ei ollut tempauksesta järin mielissään.

– Ihan vain tiedoksi. Chris Brown voi pitää tavaraamme päällään niin paljon, kuin hän haluaa. Meidän mielestämme hän on silti vitun idiootti, yhtye kommentoi Twitter-tilillään.

Kuva: Twitter

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna antoi sitemmin pahoinpitelyn julkisesti anteeksi, ja kaksikko nauhoitti äskettäin myös Nobody’s Business-dueton Rihannan uudelle Unapologetic-levylle.