51-vuotias Susan Boyle ei ole koskaan seurustellut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britain’s Got Talent -kilpailusta kertaheitolla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle on ollut kilpailun jälkeen useita kertoja otsikoissa hermoromahdustensa merkeissä. Naisen suosio on kuitenkin vertaansa vailla, sillä hänet on nähty esiintymässä esimerkiksi paavin seurassa.

Nyt sinkkuna jo vuosikymmenien ajan elänyt Susan Boyle paljasti etsivänsä poikaystävää. Laulajatähti haluaa löytää sielunkumppanin, jonka kanssa hän viettäisi loppuelämänsä. Nainen ei kuitenkaan olisi harmissaan siitä, jos hän ei löytäisikään sitä oikeaa.

– Tietenkin haluaisin erityisen ihmisen elämääni, mutta en anna miehen rajoittaa minua. Olen pärjännyt hyvin yksikseni 51 vuoden ajan, mutta seura olisi kivaa, Susan Boyle kertoi Daily Mirror -lehdelle.

I Dreamed a Drean -kappaleella jättimenestykseen noussut Susan Boyle ei aio kokeilla nettideittailua. Hän ei nimittäin uskaltaisi lähestyä verkossa tapaamaansa miestä riskien takia. Naisen mukaan hänellä on huono tuuri, joten deittipalvelusta löytynyt mies olisi todennäköisesti ”roskakasa”.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.