Lady Gagan keikkayllätys – riippunutta lihaa ja paljaita pakaroita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga oli taannoin otsikoissa, kun oikeus määräsi hänet maksamaan korvauksia tilittämättä jääneistä korvauksista hyväntekeväisyydessä. Sittemmin laulaja lahjoitti vapaaehtoisesti rahaa Sandy-myrskyn uhreille.

Nyt Lady Gaga on kuvattu esiintymässä 45.000 katsojalle Santiagossa, Chilessä. Neitokainen yllätti esiintymislavalle esittämällä esimerkiksi riippunutta lihaa ja vaatteiden vaihtojensa aikana hän paljasteli yleisölle pakaroitaan.

Lady Gaga myy taannoin rannekkeita sillä verukkeella, että niiden tuotto meni Japanin maanjäristyksen uhreille. Sittemmin selvisi, että Lady Gaga ja levy-yhtiö Universal Music veivät osan tuotoista ”muihin kuluihin”. Michiganilainen tuomioistuin määräsi Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.