Jada Pinkett Smithillä jäätävä bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi taannoin näyttelijäksi ja tytär Willow puolestaan laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet jo menestystä aloillaan.

Parhaillaan koko perhe on lomailemassa kiitospäivän merkeissä Hawaijilla. Siellä perheen 40-vuotias näyttelijä-äiti Jada Pinkett Smith on pukenut ylleen bikinit ja pulahtanut uimaan perheenjäsentensä kanssa. Äidin jäätävän näyttävä bikinivartalo on nyt huomattu viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Taannoin Jada Pinkett Smitt paljasti lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi. Smith kertoi, että oli välillä vaikea nähdä kyyneleet Jadenin silmissä, kun pojalla oli rankkaa.