Poliisi julkaisi järkyttävät kuvat ”luurankoseksiä” harrastaneesta – ei lasten silmille

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla ruotsalaisia parhaillaan järkyttävästä tapauksesta, jossa naisen kerrottiin harrastaneen seksiä luurankojen kanssa. Sittemmin tiedot ovat vahvistuneet, kun poliisi teki asuntoon kotietsinnän.

Göteborgissa asuvan 37-vuotiaan naisen kotoa löytyi yli 100 luuta, joita hän käytti seksuaalisiin tarpeisiinsa. Naisen hallusta löytyi myös kuvia, joissa syytetty suutelee ja halailee pääkalloja. Hyvin poikkeuksellisesti poliisi on nyt julkaissut naisen kotoa löytynyttä todistusaineistoa. Nainen oli itse kuvannut luurankoja ja tallentanut kuvat CD-ROM -levylle, johon hän oli kirjoittanut ”minun nekrofiliani” ja ”ensimmäinen seksikokemukseni”.

Poliisit eivät ole löytäneet todisteita siitä, että syytetty olisi haudankaivaja. Viranomaiset löysivät otoksia ruumishuoneista ja -pusseista. Ruotsalaisnainen pidätettiin syyskuussa. Naista syytetään vainajien muiston häpäisemisestä, ja hän voi joutua kahdeksi vuodeksi vankilaan.