Raskaana oleva Lily Allen tajuttomaksi shoppailureissulla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 Myspace-palvelun kautta. Smile-hittikappaleen esittäjä kärsi taannoin keskenmenon. Nykyään hänellä on yksivuotias Ethel Mary -tytär, ja hän odottaa parhaillaan toista lastaan.

Nyt 27-vuotias Lily Allen kertoi faneilleen pyörtyneensä Harrods-ostoskeskuksen lattialle, kun hän oli jouluostoksilla. Laulajan mukaan hän oli ostamassa herkkuruokia ja lahjoja perheelleen, kun yhtäkkiä hän tunsi olonsa heikoksi.

Nainen pyörtyi ja kaatui maahan, mutta virkosi nopeasti hyvän ruoan avulla. Lily Allen sai nimittäin nostettua energiatasoaan syömällä kinkkujuusto-paahtoleivän. Laulajan uskotaan synnyttävän toisen lapsensa ensi kuussa.

Laulajatar työstää parhaillaan uutta albumia, jonka hän pyrkii saamaan valmiiksi ensi kevääseen mennessä. Levy tulee olemaan neitokaisen ensimmäinen kahteen vuoteen. Lily on pitänyt tarkoituksella taukoa musiikkibisneksestä keskittyäkseen perhe-elämäänsä aviomiehensä Sam Cooperin kanssa.