38-vuotiaan ruotsalaisen povipommin bikinikroppa kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt järkytti vastikään julkisuudessa kertomalla itsemurha-aikeistaan. Yhdysvalloissa asusteleva vaalea kaunotar haluaa äidiksi niin paljon, ettei kestä ajatusta loppuelämästä ilman vauvaa.

Nyt 38-vuotias Victoria on julkaissut bikinikuvansa Twitter-blogissaan. Otoksessa neito todistaa kroppansa olevan vieläkin upeassa kunnossa. Parikymppiseltä näyttävä bikiniblondi poseeraakin iloisena kameralle punaisessa ranta-asussaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.