Rocktähti jätti vaimonsa – 25 vuoden avioliitto päättyi eroon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen hard rock -yhtye Def Leppard on yksi maailman eniten levyjä myyneistä yhtyeistä. Irlantilainen kitaristi Vivian Campbell liittyi bändin riveihin vuonna 1992. Sitä ennen hän oli soittanut muun muassa Whitesnake-yhtyeessä.

Nyt 50-vuotiaan Vivian Campbellin uutisoidaan suuntaavaan sinkkumarkkinoille, sillä rocktähti on eronnut Julie-vaimostaan. Kitaristi vei hiljattain erohakemuksen Los Angelesin käräjäoikeuteen. Campbellin mukaan 25 vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on ylitsepääsemättömiä ongelmia, TMZ-sivusto uutisoi.

Irkkumuusikko hakee lastensa yhteishuoltajuutta, mutta haluaa 11 – 13 -vuotiaiden tyttäriensä Lily Rosen ja Una Marigoldin asuvan hänen luonaan. Rocktähti on myös pyytänyt tuomaria kieltämään elatusmaksut, jotta hänen ei tarvitse antaa entiselle vaimolleen kuukausittain rahaa.

Vivian Campbell meni vuonna 1987 naimisiin Julien kanssa. Pariskunnalla on yhteinen koti Etelä-Kaliforniassa. Rocktähti on innokas jalkapalloilija, ja hän harrastaakin kyseistä lajia Hollywood United F.C. -joukkueessa. Futisjengin pelaajat ovat julkisuuden henkilöitä ja entisiä ammatilaisjalkapalloilijoita.