McDonaldsin asiakkaat loksauttivat leukansa – tämä henkilö asteli sisään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen supermalli Heidi Klum erosi taannoin laulajamiehestään Sealista seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin perheenäiti löysi rinnalleen uuden miehen. Heidi seurustelee nykyisin entisen turvamiehensä Martin Kristenin kanssa.

Äskettäin 39-vuotias Heidi Klum nähtiin American Music Awards -tapahtumassa näyttävässä kullanhohtoisessa ja pienessä cocktail-mekossa. Ilmeisesti gaalan ruokailu ei ollut kovin maittavaa, sillä läheisen McDonald’s -ravintolan asiakkaat saivat loppuillasta yllättävää seuraa. Heidi poikkesi nimittäin syömään hampurilaiset yhdessä ystävänsä, Muodin huipulla -ohjelman tuottaja Desiree Gruberin kanssa. Supermalli julkaisi tilanteesta vieläpä kuvan Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.