Lasten kiusalliset koevastaukset – lasten suusta totuus kuullaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Opettajat saattavat purskahtaa usein nauruun, kun he korjaavat nuorten opiskelijoidensa hauskoja koevastauksia. Joskus kokeista saattaa löytyä myös hyvin kaksimielisiä vastauksia. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja lasten huvittavista koevastauksista.

Kuvasarjassa nähdään muun muassa lapsen piirtämä kuva, joka esittää hänen äitiään. Tekstissä lapsi kertoo toivovansa, että hänen äitinsä joisi vähemmän viiniä. Erään opiskelijan koevastauksen mukaan Nälkäpeli olisi ratkaisu maailman ylikansoittumiseen. Toiselta kysytään, että minkä ruoan tekemisestä isä pitää, ja vastauksena on ”ei minkään”.

Kuva: HappyPlace

Eräs lapsi on puolestaan tehnyt kirjoitusvirheen, joka tekee koko koevastauksesta hämmentävän. Lapsen mukaan hän nimittäin pitää opettajastaan, koska tämä käyttää heidän kanssaan metamfetamiini-huumetta. Erään opiskelijan mukaan seksuaalinen väkivalta on ”vaginan hakkaamista”. Toinen taas on piirtänyt paperiinsa The Jersey Shore -sarjan tähden The Situationin, mutta hieman väärään paikkaan.

Kuva: HappyPlace