Teinitytön makuuhuoneesta löytyi kutsumaton yövieras – sai nolon rangaistuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vanhemmat saattavat määrätä lapsensa kotiarestiin, jos he ovat käyttäytyneet huonosti. Joskus perheen päät toteuttavat tehokkaita ja häpeällisiä rangaistuksia saadakseen nuorensa tajuamaan tekonsa typeryyden. Nyt erään amerikkalaisen teinitytön uutisoidaan saaneen nolon rangaistuksen vanhemmiltaan.

Floridan Palm Coastissa asuva Jasmine-tyttö sai äskettäin vanhempiensa vihat niskoilleen, kun hän päästi vieraan pojan perheen asuntoon keskellä yötä. Murrosikäinen 15-vuotias teinityttö on joutunut usein vanhempiensa torumaksi huonon ja kapinallisen käytöksensä vuoksi. Lisäksi hän on jäänyt kiinni päihteiden käytöstä.

Hänen Melinda-äitinsä ja Mike-isäpuoli päättivätkin toteuttaa rangaistuksen, joka sai nuoren neidon miettimään tekojaan. He nimittäin käskivät tytön seisomaan kadulle ja pitämään kädessään noloa kylttiä. Suuressa pahvikyltissä muun muassa luki, että tyttö ei kunnioita perhettään.

– Olen vienyt hänen kännykkänsä, televisionsa ja tietokoneensa pois. Jasmine vain nauraa sille. Jotain oli tehtävä, Melinda-äiti kertoi WESH-kanavalle.