X Factor -tuomarin suhdeskandaali paisuu: ”Valehtelevat lutkat!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -tuomaristossa istuva Tulisa Contostavlos on luonut viime aikoina menestyksekästä uraa sooloartistina. N-Dubz-yhtyeestä alunperin kuuluisuuteen singahtanut laulajatähti on ollut viime aikoina otsikoissa suhdeskandaalin merkeissä.

Tulisa Contostavlos tuore suhde jalkapalloilija Danny Simpsoniin on aiheuttanut kohun, sillä Simpsonin väitetään pettäneen tyttöystäväänsä laulajakaunottaren kanssa. Nyt 24-vuotias Tulisa Contostavlos on haukkunut poikaystävänsä entiset tyttöystävät julkisesti. Hän on nimittäin täysin kyllästynyt valheisiin ja juoruihin, joita katkerat naiset levittävät mediassa.

– Nämä ämmät ovat sairaita päästään. Hulluina rahamieheen… Valehtelevat lutkat. Uskokaa minua, olen nähnyt todisteita. Hankkikaa työpaikat varattomat ämmät, Tulisa kirjoitti Twitter-blogissaan.

Danny Simpsonin entinen tyttöystävä Stephanie Ward muun muassa haukkui äskettäin Tulisan kodinrikkojaksi. Raskaana olevan naisen mukaan hän seurusteli jalkapallotähden kanssa seitsemän vuoden ajan, kunnes Tulisa varasti miehen.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.