Alessandra Ambrosion peppu vangitsee katseet – varsinkin minishortseissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa elokuussa 2008. Kaunotar sai toisen lapsen tämän vuoden toukokuussa, mutta palasi nopeasti malliuralleen.

Äskettäin maailman kalleimmissa rintaliiveissä poseerannut supermalli pääsi kameroiden eteen Colcci-vaatemerkin uusimman malliston lanseeraustilaisuudessa Brasiliassa. Alessandra nähdään otoksissa minishortseissa, jotka korostavat hänen hoikkia reisiä ja sääriään. Otoksista huomaa, että kaksi lasta synnyttäneen mallineidon muodot ovat erinomaisessa kunnossa.

Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.