Ashley Tisdale äitinsä kanssa bikineissä – käänsivät katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä, mutta pari palasi pian takaisin yhteen.

Nyt 27-vuotias Ashley Tisdale on julkaissut Twitter-blogissaan kuvia, joissa hän nautiskelee vapaapäivästä rannalla yhdessä ystäviensä ja äitinsä kanssa. Bikineissä poseeraava neitokainen keikistelee eräässä kuvassa yhdessä äitinsä kanssa.

Ashley Tisdale nähdään ensi vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat kesällä. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.