Salkkarileffan tähti Staralle: ”Harvoin juon itseäni niin humalaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaiset näkevät pian Salatut elämät -historiaa, kun huippusuosittuun televisiosarjaan perustuva Nightmare – painajainen merellä -elokuva saa ensi-iltansa 5. joulukuuta. Elokuvassa nähdään tuttuja salkkaritähtiä kauhunsekaisissa tunnelmissa.

Stara kävi tänään katsomassa nuorisotrillerin ja jutusteli näytöksen jälkeen elokuvan tähtien kanssa. Joonatan Sievistä Salatut elämät -ohjelmassa näyttelevä Markku Pulli nähdään elokuvassa koomisessa osassa. Nuoren näyttelijän roolihahmo on nimittäin lähes koko filmatisoinnin ajan humalassa.

Tiedustelimme Pullilta, pitikö hänen harjoitella etukäteen humalakäyttäytymistä elokuvaroolia varten. Näyttelijän mukaan hän ei yleensä vietä viikonloppujaan kapakoissa, sillä hän viettää vapaa-aikaansa rentoutumalla kotona ja kuntosalilla.

– Oli hauska siinä mielessä, että mä aika harvoin juon itseäni tuollaiseen humalaan. Normaalisti mä treenaan viikonloput ja oon aika iisisti kotona. Elokuvassa sain senkin edestä irrotella. Ei se vaatinut sen kummemmin mitään harjoittelua, Pulli kertoi.

– Katsoin käsikirjoituksesta, että Joonatan on koko leffan ajan humalassa. Mun mielestä se oli makeeta, tosi siistiä.

Näyttelijä piti elokuvassa haastavimpana sitä, että hän pysyi oman roolihahmonsa sisällä, vaikka ympärillä tapahtui dramatiikkaa.

– Se oli aika kinkkistä, kun elokuvassa oli niin paljon rankkaa draamaa – ihmisiä periaatteessa melkein kuoli. Omalla roolihahmolla ei ollut siitä mitään hajua. Se keskittyi vaan siihen, että on sitä viinaa. Haastavaa oli ehkä se, että pysyi siinä omassa maailmassa ja pysyi uskottavana siinä omassa roolissa, Markku Pulli kertoi Staralle.