Mitä ihmettä? Peura hyökkäsi miesten kimppuun – varasti tupakka-askin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut kuluneen vuoden aikana ilmi erikoisia tapauksia, joissa eläinten kerrotaan tunkeutuneen muun muassa ihmisten koteihin ja varastaneen elintarvikkeita. Äskettäin 50 elefantin kerrottiin litkineen kyläkaupassa 500 litraa alkoholia 18 säiliöstä.

Nyt Yhdysvaltojen Texasissa on sattunut hämmentävä välikohtaus. Whitehousessa asuvat Joseph Rose ja Cole Kellis näkivät perjantaina kotinsa takapihalla peuran. Miehet päättivät lähestyä eläintä, koska se vaikutti rauhalliselta. Niin ei olisi kuitenkaan kannattanut tehdä.

Peura nimittäin villiintyi, kun miehet yrittivät lähestyä sitä. Eläin alkoi jahdata kaksikkoa pihamaalla. Joseph Rose ja Cole Kellis juoksivat lava-autonsa taakse piiloon, mutta peura ei luovuttanut taistoaan. Peura muun muassa tökki sarvillaan Rosen kylkeä. Miehet hyppäsivät lavalle ja yrittivät suojautua eläimen hyökkäykseltä.

Yhtäkkiä peura lopetti uhkaavan käytöksensä, sillä sen huomio kiinnittyi miesten sijaan muualle. Peura nimittäin nappasi suuhunsa autosta löytyneen tupakka-askin, ja alkoi jauhata sen sisältöä suussaan. Kaksikko soitti poliisille, jotka joutuivat rauhoittamaan peuran. Ketknbc-sivuston mukaan erään poliisin kylkiluu murtui, kun hän yritti saada peuran kiinni.