Pokeripelaajien uusi salainen ase: Pokerinaama botoxilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauneusleikkauksia tehdään pääosin tapauksissa, joissa esimerkiksi näyttelijät haluavat säilyttää nuorekkaan ulkonäkönsä pidempään. Erikoisempiakin syitä esimerkiksi botoxin eli botuliinipistosten käyttämiseen kuitenkin löytyy, kuten yhdysvaltalainen plastiikkakirurgi osoittaa.

Jack Berdy -niminen newyorkilainen plastiikkakirurgi tarjoaa Poker Tox -botoksiinipistoksia. Ne on tarkoitettu pokerinpelaajille, jotka haluavat säilyttää kasvonsa peruslukemilla turnausten aikana. Pokeri-botox -pistokset maksavat noin 600 – 800 dollaria ja vaikutus kestää neljä kuukautta. Berdy keksi idean, sillä hän on itsekin ollut uhkapelien harrastaja.

– Me voimme ruiskuttaa botoxia estääksemme pelaajaa paljastamasta ilmeillään, onko hän vihainen, pettynyt tai iloinen. Vain harvoilta onnistuu todellisen pokerinaaman säilyttäminen – useilla on joku ele, mistä voi tulkita, onko heillä hyvä vai huono pokerikäsi, Jack Berdy kertoo Yahoo-sivustolla.