Liam Payne pokasi Leona Lewisin: ”Hän on kuuma!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun One Direction -yhtyeen 19-vuotias poppari Liam Payne erosi hiljattain pitkäaikaisesta tyttöystävästään Danielle Peazeristä. Miljoonien teinityttöjen ihailema nuorukainen on kuitenkin tuoreimpien huhujen mukaan löytänyt jo uuden kaunottaren käsipuoleensa.

Liam Paynen nimittäin huhutaan seurustelevan kahdeksan vuotta vanhemman X Factor -voittajan Leona Lewisin kanssa. Pariskunnan kerrotaan tunteneen toisensa jo vuosien ajan, mutta teinitähti pyysi naista treffeille vasta eronsa jälkeen.

Leona Lewis ei ole juurikaan puhunut pariskunnan romanssista, mutta nyt hän on kertonut tuoreimmassa haastattelussaan yksityiskohtia elämästään. Laulajattaren mukaan ikäero ei haittaa häntä seurustelusuhteissa. Lewis voisi seurustella myös vanhemman miehen kanssa.

– Minulla on hauskaa ja nautin elämästäni. Ikäerolla ei ole väliä. Jos toisen ihmisen kanssa tulee voimakas side, iällä ei ole merkitystä, Leona Lewis kertoi Look-lehden haastattelussa.

Leona Louise Lewis on brittiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka tunnetuin kappale on vuoden 2008 kansainvälisesti myydyin single Bleeding Love. Hän on seurustellut muun muassa Lou Al-Chamaanin kanssa. Kasvissyöjänä elävä neitokainen nimettiin muutama vuosi sitten PETA-järjestön taholta maailman seksikkäimmäksi vegaaniksi. Lewis julkaisi lokakuussa kolmannen albuminsa, joka kantaa nimeä Glassheart.