Raivoa Kardashianien perheessä: ”Äiti varasti tyylini!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan värikkäistä tempauksistaan, jotka eivät jää medialta huomaamatta. 56-vuotias nainen onnistuu aika ajoin suututtamaan myös perheensä jäsenet.

Hänen tyttärensä Khloe Kardashianin kerrotaan nyt antaneen äidilleen huutia sosiaalisessa mediassa. Kris Jenner onnistui kiihdyttämään 28-vuotiaan X Factor -juontajan suuttumukseen laittamalla ohjelman kuvauksiin ylle tyttärensä mekon. Sama asu nähtiin ohjelmassa Khloen yllä aiemmin tässä kuussa.

– Ämmä varasti tyylini! Kirjoitti Khloe Kardashian Twitter-blogiinsa julkaisemansa kuvan oheen.

Kuva: Twitter

Äskettäin Kris Jennerin ja hänen aviomiehensä Bruce Jennerin suhteen kerrottiin rakoilevan pahasti. 63-vuotias julkkisperheen isä on suivaantunut vaimolleen, koska tämä rakastaa nuorille miehille flirttailua, ja usein kerskailee tälle olevansa ”perheen elättäjä”. Parin uumoillaankin suunnittelevan avioeroa.