Star Trek -fanin ikimuistoinen kosinta – sarjan näyttelijöiden edessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Melko yleisesti tunnettu populaarikulttuurifakta on se, että Star Trek -fanit voivat parhaimmillaan olla hyvinkin fanaattisia. Aikaisemmin tänä vuonna uutisoimme naisesta, joka myy Etsy-verkkokaupassa Star Trek -aiheisia kihlasormuksia rakastuneille sarjan tosifaneille.

Nyt yksi avaruussaagan faneista on herättänyt huomiota internetissä kosittuaan tyttöystäväänsä Star Trek: The Next Generation -sarjan näyttelijäkaartin edessä. Tempaus tapahtui sunnuntaina Yhdysvaltain Teksasin osavaltiossa järjestetyillä Austin Wizard World Con -messuilla, jossa sarjan näyttelijät olivat esittäytymässä poseeratakseen fanien kanssa valokuvissa.

Kuva: Reddit

Kosintatilanteesta otettu kuva päätyi Reddit-yhteisöpalveluun. Star Trekissä näytellyt ja Rillit Huurussa -sarjassakin vieraillut Wil Wheaton kuvaili tilannetta verkkosivustolla.

– Tyttö oli menossa seisomaan Patrick Stewartin ja Jonathan Frakesin väliin, mutta mies ohjasikin tytön istumaan mielummin eteen. Yritimme selvittää, mitä tapahtui… Kunnes mies sanoi, ”Rakastan Star Trekiä, mutta rakastan tyttöystävääni vielä enemmän”. Hän polvistui ja kosi häntä, Wil Wheaton kertoi Redditissä.

Erikoinen kosintatilanne päättyi onnellisesti, sillä tyttö vastasi myöntävästi. Sarjan näyttelijäkaarti puhkesi aplodeihin, ja Wil kommentoi heidän olleen onnellisia parin puolesta ja otettuja saadessaan olla osa heidän tärkeää hetkeä. Näyttelijän kommenteista ei käy ilmi, kosiko mies tyttöystäväänsä Star Trek -kihlasormuksella.