Annalynne McCord tiukassa mekossa – peppu pystyssä bussiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

90210-nuorisosarjaa tähdittävä näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord seurusteli pitkään Pako-hittisarjasta tunnetun näyttelijä Dominic Purcellin kanssa. Äskettäin pariskunta kuitenkin erosi, ja neitokainen pääsi takaisin sinkkumarkkinoille.

Nyt 25-vuotias julkkisneito on ikuistettu 90210-sarjan kuvauksissa kutkuttaviin kuviin Los Angelesissa. Tiukkaan mekkoon verhoutunut Annalynne nähtiin toimintakohtauksen kuvauksissa muun muassa kiipeämässä sisään bussiin. Hän pyllisteli myös kuvista päätellen lahjakkaasti paparazzien suuntaan.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä.