Kala sai kostonsa: Kalastaja kuoli vedonlyönnin seuraksena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ongituksi joutunut kala on saanut viimeisen naurun Brasiliassa, jossa sen napannut kalastaja menehtyi erikoisen pilan seurauksena. Icapuissa kalastamassa ollut mies otti onkimansa kampelan hampaidensa väliin lyötyään vetoa että voisi pidellä sitä paikoillaan minuutin ajan.

Kala kuitenkin luiskahti miehen kurkkuun ja jäi kiinni hänen henkitorveensa. Telegraph-lehden mukaan mies onnistui itse ajamaan kahden kilometrin päähän sijaitsevaan sairaalaan kampela kurkussaan, mutta mies menetti tajuntansa juuri perille päästyään· Sairaalan henkilökunta ei enää onnistunut pelastamaan häntä.

– Se oli typerä temppu häneltä, mutta ei hän olisi ansainnut kuolla sen vuoksi, paikallienn poliisipäällikkö Carlos Alberto kommentoi Telegraph-lehdelle.