Laran uhkea rintamus uhmasi painovoimaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Lara Stone on ollut suhteellisen vähän kohuotsikoissa, mutta hänet on nähty useaan otteeseen nakuilemassa muiden huippumallien kanssa. Neitokainen on naimisissa Pikku-Britannia -televisiosarjasta tunnetun brittikoomikon David Walliamsin kanssa.

Taannoin Calvin Kleinin mainosvideolla vähäpukeisena esiintynyt Lara Stone on nyt ikuistettu osallistumassa 22. Annual Gotham Awards -tapahtumaan New Yorkissa. Neitokainen oli pukeutunut näyttävään punaiseen iltapukuun.

28-vuotias hollantilaissyntyinen Lara Stone sai ensimmäisen mallisopimuksen jo kaksitoistavuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän osallistui Elite Model Look -mallikilpailuun, josta mallitoimiston johto bongasi hänet Eliten listoille. Laran ura lähti kuitenkin varsinaiseen kiitoon vasta vuonna 2006, kun hänet kiinnitettiin Givenchyn mainoskasvoksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotimerkkien näytöksissä.