Nainen yritti surmata miehensä 38DD-jättirinnoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediassa kerrotaan toisinaan tapauksista, joissa ihmisiä on surmattu tai yritetty surmata perinteisten terä- ja ampuma-aseiden sijaan mitä erikoisemmilla välineillä. Raw Justice -sivuston mukaan tällaisten joukossa on muun muassa keilapalloja, hyppynaruja ja paistinlastoja.

Daily Mail -lehti kertoo nyt tuoreesta saksalaistapauksesta, joka voittaa nämä kaikki outoudellaan. 33-vuotias Tim Schmidt väittää Franziska Hansen -nimisen tyttöystävänsä yrittäneen tappaa hänet viime toukokuussa. Erikoisen tapauksesta tekee väitetty tekotapa.

Schmidtin mukaan nainen nimittäin yritti tappaa hänet tukehduttamalla miehen kokoa 38DD olevilla rinnoillaan. Franziska väittää kyseessä olleen vain seksileikistä, ja hänen mukaansa mies tiesi tämän.

– Franziska istui päälläni alasti, ja suutelin hänen rintojaan. Yhtäkkiä hän tarttui päähäni ja alkoi työntämään kasvojani rintoihinsa koko voimallaan. En voinut enää hengittää, ja muutuin varmaan siniseksi. En päässyt irti ja luulin kuolevani, mies väittää.

Tim Schmidt kertoo päässeensä lopulta irti naisen kuolemansyleilystä, ja paenneensa alastomana naapuriin. Miehen mukaan suhde oli toiminut hyvin, kunnes pariskunta joutui muuttamaan toiseen kaupunkiin Schmidtin työn perässä ja Franziska jäi työttömäksi. Hän kertoi saksalaiselle tuomioistuimelle Franziskan yrittäneen tappaa hänet sen jälkeen, kun Tim sanoi jättävänsä naisen.

– On selvää, että hän yritti tappaa minut. Hän jopa tunnusti sen minulle puhelimessa. Kysyin, miksi hän halusi tukehduttaa minut rinnoillaan, ja hän kertoi minulle: ”Kultani, halusin kuolemasi olevan mahdollisimman miellyttävä”, mies tilittää.